Fijn thuis met de zelfzorg diensten van Medicura!

Hulpmiddelen advies

Onze zorgdiensten

Fijn thuis met Medicura!

Behalve met ons brede assortiment aan medische hulpmiddelen, helpen we u ook graag aan de hand van onze zelfzorg diensten. Met deze diensten ondersteunen we u om zo prettig en zelfstandig mogelijk thuis te kunnen wonen. Zo kunt u verschillende hulpmiddelen kosteloos lenen, in uw eigen woonomgeving zorgproducten uitproberen en met een veilig gevoel thuis zijn met de Medicura personenalarmering. Onze innovatieve hulpmiddelenautomaten helpen u om zo snel mogelijk naar huis te kunnen, wanneer u in het ziekenhuis ligt. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Kom langs in een van onze thuiszorgwinkels of neem contact op met onze klantenservice!


Thuisadvies

Bent u niet in de gelegenheid om één van onze thuiszorgwinkels te bezoeken? Of wilt u graag een aantal hulpmiddelen thuis uitproberen? Dan komt onze productspecialist graag persoonlijk bij u langs voor advies aan huis. U krijgt dan de mogelijkheid voor een uitgebreide productdemonstratie van o.a. sta-op-stoelen, rolstoelen en rollators.

Lees meer

Speciaal voor Zorgprofessionals

Medicura ondersteunt u als zorgprofessionals bij het verkrijgen van speciale hulpmiddelen voor cliënten, zelfs buiten de standaard behoeften om. Onze deskundige afdeling staat klaar om te adviseren en te helpen bij het aanvragen van hulpmiddelen, inclusief complexe oplossingen zoals speciale bedden en loophulpmiddelen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons zorgprofessional bestelportaal.

Lees meer

De Hulpmiddelenautomaat

24/7 hulpmiddelen ophalen, dat kan vanaf nu met behulp van onze innovatieve hulpmiddelenautomaat. Zonder tussenkomst van ziekenhuispersoneel, direct en altijd beschikbaar, kunt u zelf uw hulpmiddelen ophalen. Dit is mogelijk dankzij het volledig automatische bestel- en uitgiftesysteem. Deze automaat zorgt ervoor dat u weer snel naar huis kunt. 

Lees meer

Orthopedisch spreekuur

Wekelijks verzorgen de beste orthopeden verschillende spreekuren in onze Medicura Zorgwinkels. Samen zoeken we naar een oplossing om weer te herstellen, uw pijn te verlichten en uw levenskwaliteit te verbeteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de desbetreffende orthopeed of in gesprek gaan met onze medewerkers in een van onze thuiszorgwinkels.

Lees meer

Persoonsalarmering

U woont zelfstandig in uw eigen woning en dat wilt u graag blijven doen. Toch kunnen er onverwacht situaties ontstaan waarbij u direct hulp nodig heeft. Dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van medische hulp. Met de persoonsalarmering van schakelt u in een noodgeval met één druk op de knop eenvoudig professionele hulp in.

Lees meer

Antidecubitus oplossingen

Onze wondverpleegkundigen bieden u, op het gebied van decubitus, hulp en advies bij het voorkomen en behandelen van doorligwonden. Samen kijken ze met u naar de meest geschikte antidecubitus hulpmiddelen voor uw decubitus behandeling. In ons assortiment hebben wij onder andere zitkussens, matras vervangende luchtwisselsystemen, oplegsystemen en preventieve zorgmatrassen.

Lees meer