Hulpmiddelen huren bij Medicura

  • Verhuurhulpmiddelen voor thuis
  • Voordelig loophulpmiddelen huren
  • Grondige reiniging na elk gebruik
  • Veilig in gebruik door strenge technische keuring

Verhuur assortiment

Hulpmiddelen huren

Ideaal voor tijdelijk gebruik

Tijdelijk hulpmiddelen huren is een goede oplossing wanneer u gaat revalideren of herstellen van een operatie of loophulpmiddelen nodig heeft. Ook als het voor u niet (meer) mogelijk is om gratis hulpmiddelen te lenen, is het huren van zorghulpmiddelen een uitstekende optie.

Bij Medicura zijn we enorm strikt als het aankomt op hygiëne en kwaliteit. Daarom zijn alle medische hulpmiddelen die we verhuren grondig gedesinfecteerd en technisch gekeurd volgens onze strenge eisen.

Het verhuur assortiment

U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment verhuur hulpmiddelen. Zo verhuren we behalve rolstoelen ook diverse loophulpmiddelen zoals rollators en looprekken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van een scootmobiel, hometrainer, sta-op-stoel en toiletstoel. Andere zorgproducten die we verhuren zijn borstkolven en lichttherapielampen.

Bekijk het assortiment

Bezorging en installatie

LET OP! De producten die u bij ons huurt, bezorgen we met alle liefde bij u thuis. Hiervoor vragen we een vergoeding. De transportkosten voor het weer ophalen zitten hierbij inbegrepen. Het genoemde bedrag is dus zowel voor het bezorgen als retourneren van uw zorghulpmiddelen.

  • Gratis bezorging als uw bestelling minimaal een uitleen hulpmiddel bevat.
  • Verhuur hulpmiddelen kunt u gratis ophalen in een Medicura thuiszorgwinkel.

Hulpmiddelen retourneren

Heeft u uw gehuurde hulpmiddel(en) niet meer nodig? Onze chauffeurs komen ze weer bij u ophalen! Bel ons om een afspraak te maken of regel het in een paar klikken snel online. Ook kunt u de zorgproducten zelf terug brengen bij een Medicura thuiszorgwinkel bij u in de buurt.

Hulpmiddelen retourneren