Welkom in de thuiszorgwinkel van Den Bosch
 • Al uw essentiële zelfzorg hulpmiddelen
 • Ruilen, retourneren en hulp na aankoop
 • Uitgebreid en persoonlijk advies

Navigeer via Google Maps

Zorgwinkel Den Bosch

Al het essentiële voor een veilig thuis

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Henri Dunantstraat1
5223 GZ 's-Hertogenbosch

Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zon- en feestdagen: gesloten

 

Bereikbaarheid

De thuiszorgwinkel ligt gelegen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. U kunt daarom gebruik maken van de parkeergelegenheid van het ziekenhuis.

Assortiment in Den Bosch

De thuiszorgwinkel in Den Bosch is een compacte thuiszorgwinkel met alle essentiële zelfzorg artikelen. o kunt u o.a. terecht voor gezondheids-, welzijns- en zorgartikelen in de volgende categoriën:

Sommige artikelen en hulpmiddelen kunt u gratis lenen. Deze en andere producten kunt u ook kopen of huren. Als u een hulpmiddel nodig heeft, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en vergoedingen. Ook voor advies over thuiszorg kunnen wij u van dienst zijn.

Helaas kunnen we u in onze zorgwinkel Den Bosch niet helpen met braces en bandages. Hiervoor kunt u terecht bij Heckert en van Lierop.

Krijg persoonlijk advies

In de thuiszorgwinkel helpen onze specialisten u bij het maken van de beste keuze. We beantwoorden graag al uw vragen over onze hulpmiddelen en bijpassende accessoires. Daarnaast ervaart u de producten zelf door te zien, voelen en proberen.

 • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
 • Bekijk en vergelijk onze zorgproducten

Een afspraak maken is niet nodig! Het krijgen van advies is mogelijk op iedere dag waarop wij zijn geopend, dus kom maar langs wanneer het u uitkomt.

Bekijk ons team

 • Wanneer zijn jullie open?

  Onze winkel in Den Bosch is elke week geopend van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of op de overzichtspagina.

 • Welke producten kan ik bekijken in Medicura Zorgwinkel Den Bosch?

  U kunt o.a. terecht voor:

  • Rollators
  • Loophulpmiddelen
  • (Elektrische) Rolstoelen
  • Douche- en Toiletartikelen
  • ADL hulpmiddelen
  • Communicatie- en alarmmiddelen 
  • Medische klompen /Kleding/schoenen
 • Moet ik een afspraak maken voor advies?

  Nee hoor, u kunt in Den Bosch gewoon binnenwandelen voor advies! Dit is mogelijk op iedere dag waarop we zijn geopend. U kunt dus langskomen wanneer het u uitkomt.

 • Kan ik hulpmiddelen retourneren of ruilen?

  Na uw aankoop staan we ook voor u klaar. In onze thuiswinkel helpen we u graag met al uw vragen na uw aankoop. We zoeken samen naar de beste oplossing voor uw probleem of dit nu repareren, retourneren, of ruilen is.

Dé rollator winkel

Koop of huur vandaag nog een rollator in onze rollator winkel in Den Bosch en zet een eerste stap naar onafhankelijkheid. In onze thuiszorgwinkel Den Bosch vindt u een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige rollators. Denk hierbij aan rollators met luchtbanden, carbon rollators en binnenrollators. Bij ons kunt u o.a. terecht voor verschillende merken zoals Topro, Premis en Rollz. Maar ook de Server rollator of de Track rollator is bij ons verkrijgbaar. In onze thuiszorgwinkel te Den Bosch helpen en adviseren onze ervaren en vriendelijke medewerkers u met (mobiliteits)oplossingen.

Dé rolstoel winkel

Welkom bij dé rolstoel winkel in Den Bosch waar u een rolstoel kunt lenenhuren of kopen. Wat uw behoeften ook zijn, in de Medicura thuiszorgwinkel in Den Bosch helpen wij u de rolstoel te vinden die bij u past. Sportief of liever functioneel? Bij Medicura vindt u de juiste rolstoel.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuwe rolstoel. Kiest u voor quick-release wielen? Is de rolstoel geschikt voor het taxivervoer? Heb ik verstelbare armsteunen nodig? Is de rolstoel opvouwbaar? In onze thuiszorgwinkel Den Bosch voorzien we u van gratis en professioneel advies. Ook vindt u bij ons elektrische rolstoelen en rollator-rolstoelen. We hebben een assortiment dat u in de winkel kunt uitproberen voordat u tot aanschaf overgaat. Veel van onze rolstoelen zijn ook direct leverbaar.