Welkom in de thuiszorgwinkel van Uden
 • Meer dan genoeg ruimte om te testen
 • Ruilen, retourneren en hulp na aankoop
 • Uitgebreid en persoonlijk advies

Navigeer via Google Maps

Zorgwinkel Uden

Alles voor een veilig thuis

Bernhoven Ziekenhuis
Nistelrodeseweg 10
5406 PT Uden

Maandag: 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

 

Bereikbaarheid

De thuiszorgwinkel ligt gelegen aan de ruime parkeerplaats van het Bernhoven ziekenhuis.

Komt u een groot hulpmiddel ophalen? Parkeer uw auto dan op de oprit rotonde (kiss en ride) van het ziekenhuis. Zo kunnen we u (indien mogelijk) makkelijk helpen met inladen.

Assortiment in Uden

De thuiszorgwinkel in Uden heeft een zeer uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen. Zo kunt u o.a. terecht voor gezondheids-, welzijns- en zorgartikelen in de volgende categoriën:

Sommige artikelen en hulpmiddelen kunt u gratis lenen. Deze en andere producten kunt u ook kopen of huren. Als u een hulpmiddel nodig heeft, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en vergoedingen. Ook voor advies over thuiszorg kunnen wij u van dienst zijn.

Krijg persoonlijk advies

In de thuiszorgwinkel helpen onze specialisten u bij het maken van de beste keuze voor jou. We beantwoorden graag al je vragen over onze hulpmiddelen en bijpassende accessoires. Daarnaast ervaar je de producten zelf door te zien, voelen en proberen.

 • Krijg persoonlijk advies van onze specialisten
 • Bekijk en vergelijk onze zorgproducten

Een afspraak maken is niet nodig! Het krijgen van advies is mogelijk op iedere dag waarop wij zijn geopend, dus kom maar langs wanneer het u uitkomt.

Bekijk ons team

 • Wanneer zijn jullie open?

  Onze winkel in Uden is elke week geopend van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of op de overzichtspagina.

 • Welke producten kan ik bekijken in Medicura Zorgwinkel Oss?

  U kunt o.a. terecht voor:

  • Scootmobielen en accessoires
  • Sta-op-stoelen en accessoires
  • Zorgbedden en accessoires
  • Matrassen en kussens
  • (Elektrische) rolstoelen
  • Rollators en loophulpmiddelen (o.a. elleboogkrukken)
  • Douche- en toiletartikelen
  • ADL-hulpmiddelen
  • Braces en bandages
  • Communicatie- en (senioren) personenalarmering
  • Kleding en comfortschoenen
 • Moet ik een afspraak maken voor advies?

  Nee hoor, u kunt in Oss gewoon binnenwandelen voor advies! Dit is mogelijk op iedere dag waarop we zijn geopend. U kunt dus langskomen wanneer het u uitkomt.

 • Kan ik hulpmiddelen retourneren of ruilen?

  Na uw aankoop staan we ook voor u klaar. In onze thuiswinkel helpen we u graag met al uw vragen na uw aankoop. We zoeken samen naar de beste oplossing voor uw probleem of dit nu repareren, retourneren, of ruilen is.

Dé sta op stoel winkel

In de Medicura thuiszorgwinkel Uden helpen wij u met het vinden van de juiste zitoplossingen, vriendelijk en met een lach. Wij hebben de beste selectie sta-op stoelen waarmee u weer zelfstandig, comfortabel en makkelijk kunt gaan zitten en opstaan. Veel van onze seniorenstoelen zijn zelfs direct leverbaar.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een relax sta-op stoel. Kiest u voor een standaardmodel of een individueel voor u opgemeten relax fauteuil? Welk materiaal wilt u? Hoeveel motoren heeft u nodig? Met of zonder accu? En op welke prijs komt u dan uit? In onze thuiszorgwinkel Uden geven we u gratis advies en helpen wij van A tot Z verder. Wist u trouwens dat u ook sta-op stoelen bij Medicura kunt huren?

Dé rolstoel winkel 

Welkom bij dé rolstoel winkel in Uden waar u een rolstoel kunt lenenhuren of kopen. Wat uw behoeften ook zijn, in de Medicura thuiszorgwinkel in Uden helpen wij u de rolstoel te vinden die bij u past. Sportief of liever functioneel? Bij Medicura vindt u de juiste rolstoel.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een nieuwe rolstoel. Kiest u voor quick-release wielen? Is de rolstoel geschikt voor het taxivervoer? Heb ik verstelbare armsteunen nodig? Is de rolstoel opvouwbaar? In onze thuiszorgwinkel Uden voorzien we u van gratis en professioneel advies. Ook vindt u bij ons elektrische rolstoelen en rollator-rolstoelen. We hebben een assortiment dat u in de winkel kunt uitproberen voordat u tot aanschaf overgaat. Veel van onze rolstoelen zijn ook direct leverbaar.

Dé hoog-laag bed winkel

Uzelf, uw ouders of een familielid heeft een senioren bed nodig? In de Medicura thuiszorgwinkel Uden kunt u terecht om een hoog-laag bed te lenenhuren of kopen. In onze Medicura thuiszorgwinkel Uden leggen we u, onder het genot van een kop koffie of thee uit hoe het in z’n werk gaat.

Er komt heel wat kijken bij de aanschaf van een hoog-laag bed. Welke afmetingen zijn het handigst? Dient het voeteneind ook verstelbaar te zijn? Welke matras past het beste bij mijn situatie? Welke incontinentiehoes is het beste? Heb ik een bed beugel nodig? In onze thuiszorgwinkel Uden voorzien we u van gratis en professioneel advies en helpen we van A tot Z verder. Wist u trouwens dat we ook bedtafels en hoofdkussens verkopen?

Dé rollator winkel

Koop of huur vandaag nog een rollator in onze rollator winkel in Uden en zet een eerste stap naar onafhankelijkheid. In onze thuiszorgwinkel Uden vindt u een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige rollators. Denk hierbij aan rollators met luchtbanden, carbon rollators en binnenrollators. Bij ons kunt u o.a. terecht voor verschillende merken zoals Topro, Premis en Rollz. Maar ook de Server rollator of de Track rollator is bij ons verkrijgbaar. In onze thuiszorgwinkel te Utrecht helpen en adviseren onze ervaren en vriendelijke medewerkers u met (mobiliteits)oplossingen.