De Hulpmiddelenautomaat voorziet u in het ziekenhuis 24/7 van hulpmiddelen

  • Lenen, huren of kopen van hulpmiddelen
  • U kunt zelf uw hulpmiddelen regelen
  • 24/7 toegang tot hulpmiddelen

Bel onze klantenservice

De Hulpmiddelenautomaat

24/7 toegang tot medische hulpmiddelen

Indien u na een ziekenhuisbezoek hulpmiddelen nodig heeft, dan kunt u deze zonder tussenkomst van een medewerker direct meenemen of thuis laten bezorgen. De hulpmiddelenautomaat voorziet u direct in de belangrijkste hulpmiddelen die nodig zijn in de thuissituatie. Denk aan rolstoelen, krukken, bedverhogers, borstkolven, toiletverhogers, rollators, looprekken en rugsteunen.

Dankzij de hulpmiddelenautomaat bent u niet langer meer gebonden aan de openings- en sluitingstijden. U kunt de gehele dag eenvoudig en snel uw benodigde hulpmiddelen lenen, huren of kopen.

Direct meenemen of bezorgen?

De Hulpmiddelenautomaat voorziet u van de belangrijkste hulpmiddelen voor een sneller en veilig ontslag. Deze hulpmiddelen zijn te huur of te koop en in de meeste gevallen ook gratis te lenen via uw zorgverzekering.

Grote hulpmiddelen waaronder matrassen, hoog-laag bedden of tilliften zijn ook te bestellen via de automaat, maar zijn niet fysiek aanwezig. U heeft wel de mogelijkheid deze thuis te laten bezorgen. Dit geldt ook voor producten die tijdelijk niet op voorraad zijn en in de meeste gevallen is het bezorgen volledig kosteloos! Hulpmiddelen besteld op een werkdag vóór 17.00 uur, worden de volgende werkdag door Medicura bezorgd.

Volledig zelfstandig

U kunt na een ziekenhuisbezoek, zonder tussenkomst van ziekenhuispersoneel, direct beschikken over één of meerdere hulpmiddelen. Dit is mogelijk dankzij het volledig automatische bestel- en uitgiftesysteem.
De hulpmiddelen zijn aan te vragen via het geïntegreerde touchscreen. Aan het eind van de bestelling ontvangt u een mail met een digitale orderbevestiging.

Waar staat een automaat?