Ergotherapie spreekuren bij Medicura

  • Wekelijks vrijblijvende ergotherapie spreekuren
  • Advies over hulpmiddelen, mobiliteit en woningaanpassingen
  • Gratis spreekuur van een ergotherapeut

Stuur ons een e-mail

Bel naar 088-007 11 00

Ergotherapie

Vrijblijvend advies van een ergotherapeut

Ergotherapie is bedoeld voor iedereen die moeite heeft met het uitvoeren van dagelijkse handelingen. Hierbij kunt u denken aan activiteiten als wassen, aankleden, koken, schoonmaken en fietsen. Wanneer u problemen met uw gezondheid ervaart als gevolg van ziekte, leeftijd of een beperking, kan dit u beperken in uw zelfstandigheid. 

Met behulp van ergotherapie is het mogelijk om deze dagelijkse handelingen (opnieuw) zelfstandig uit te voeren. Onze ergotherapeuten kijken graag samen met u hoe u uw leven en omgeving zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Zodat u uw dagelijkse activiteiten zonder hinder kunt uitvoeren.


Ergotherapie spreekuur bij Medicura

U kunt in onze Medicura Zorgwinkel in Weert terecht voor een ergotherapie spreekuur. Tijdens dit spreekuur geven onze ergotherapeuten u graag vrijblijvend advies over het gebruik van hulpmiddelen, vervoersvoorzieningen en over eventuele aanpassingen aan uw woning.

Wat u kunt verwachten

Tijdens het ergotherapie spreekuur kijkt de ergotherapeut vooral naar de oorzaken die het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten moeilijk maken. Daarnaast adviseert de ergotherapeut hoe u uw sterke punten in uw voordeel kunt gebruiken. Door de nadruk te leggen en slim in te zetten op wat u wél kan, kunt u fijner en langer zelfstandig thuis wonen.

  •  Vrijblijvend advies over leven zonder lichamelijke hinder
  •  Samenwerking met specialisten zoals uw huisarts, thuiszorg, fysiotherapeut en andere hulpverleners

Thuiszorgwinkel Weert
Maaspoort 64
6001 BR Weert

Iedere maandagmiddag
14.30 tot 16.30 uur