Medicura Zorgwinkel
Medicura vestigt zich in Oss, Uden en Boxmeer
18 april 2018
Nieuw: Medicura Zorgwinkel Oss
11 juni 2018

Medicura Zorgwinkel en Zorgoutlet in Roermond

MEDICURA ZORGWINKEL IN ROERMOND
Medicura levert al geruime tijd naar tevredenheid hulpmiddelen op diverse plekken in het zuiden van Nederland. Begin mei heeft Medicura nu ook een Zorgwinkel in Roermond geopend met maar liefst 500m2 aan winkeloppervlakte. Hier kunt u onder andere terecht voor hoog-laag bedden, scootmobielen, sta-op stoelen, rollators en rolstoelen om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Naast de verkoop van medische hulpmiddelen is het ook mogelijk om verpleegartikelen te huren of zelfs gratis te lenen. Medicura heeft hiervoor contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars

ZORGOUTLET IN ROERMOND
De Medicura Zorgoutlet is verhuisd van Nederweert naar het centrum voor zorg in Roermond en is nu nog groter van opzet. Het assortiment bestaat uit nieuwe en tweedehands technisch en hygiënisch verantwoorde hulpmiddelen. De Zorgoutlet heeft een wisselend assortiment en bevat iedere maand nieuwe voordelige hulpmiddelen.

CENTRUM VOOR ZORG
In de Zorgwinkel vestigen zich ook Proteion en Evers Medica. De partijen hebben als gezamenlijk doel u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Samen vormen zij hét centrum voor zorg waar u terecht kunt voor informatie en advies over zorg, zorgproducten, zelfstandig wonen, zorgdiensten en medische hulpmiddelen.

Proteion thuiszorg
De meeste mensen willen niets liever dan zo lang mogelijk thuis blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Daar wil Proteion graag bij helpen. In de Medicura Zorgwinkel bevindt zich een informatiepunt waarin de verschillende thuiszorgdiensten van Proteion centraal staan. De medewerkers in de Medicura Zorgwinkel geven u graag advies over de mogelijkheden van de zorg en ondersteuning door Proteion.

Evers Medica spreekuren
Evers Medica verzorgt in het centrum spreekuren voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen, steunkousen en hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van de kousen. De gediplomeerde consulenten voor het professioneel aanmeten van de elastische kousen, adviseren u graag in uw keus voor modieuze therapeutische elastische kousen in iedere gewenste klasse, lengte en kleur.

OPENINGSTIJDEN
Zorgwinkel
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Zorgoutlet
Geopend in de even weken op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

LOCATIE
Zorgwinkel en Zorgoutlet
Middenhoven 18
6042 NX Roermond