Uitleen hulpmiddelen overzicht

Al onze uitleen hulpmiddelen zichtbaar op één pagina.

Onze uitleen hulpmiddelen omvatten een breed scala aan producten, van rolstoelen, hoog-laag bedden, postoelen, kraamhulpmiddelen en tilliften. Deze en nog veel meer hulpmiddelen zijn van hoge kwaliteit en worden goed onderhouden om te garanderen dat ze in uitstekende staat zijn voor elke uitleen.

Bekijk de uitleencategorieën Bekijk alle verhuur hulpmiddelen

Voor een fijn thuis

Ons doel is om u te voorzien van de juiste hulpmiddelen om u te helpen bij uw dagelijkse activiteiten en verbeteren van uw kwaliteit van leven. Onze uitleen hulpmiddelen omvatten een breed scala aan producten, van bedden en rolstoelen tot bedtafels en postoelen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden goed onderhouden om te garanderen dat ze in uitstekende staat zijn voor elke uitleen.

Ons klantenservice team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste hulpmiddel voor uw specifieke behoeften en om u te begeleiden bij het gebruik ervan. We bieden ook gratis thuislevering en installatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van het hulpmiddel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons volledige assortiment aan uitleen hulpmiddelen of om een hulpmiddel aan te vragen.