Wuzzi Alert

Marktleider in mobiele alarmering

Wuzzi Alert is een klein Nederlands bedrijf uit Breda, met een grote impact op de zorgmarkt in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van persoonsalarmeringen en GPS-oplossingen. Hun producten geven gebruikers een gevoel van veiligheid en vrijheid (terug), ongeacht waar ze zijn. Hiermee kunnen bijvoorbeeld ouderen langer zelfstandig thuis wonen of mensen die lijden aan dementie tóch vrij blijven bewegen. Hun focus ligt op eenvoud en budget, wat de Wuzzi producten voor een brede doelgroep interessant maakt.

Waarom kiezen voor Wuzzi Alert?

We zetten het kort voor u op een rijtje: 

 • Werkt in alle EU-landen
 • Altijd voldoende alarmtegoed
 • Betaalbaar
 • Makkelijk product
 • Per maand opzegbaar

Werkt overal!

De producten van Wuzzi Alert werken zowel binnen- als buitenshuis en zijn functioneel in heel Nederland én alle EU-landen. Het alarm apparaatje maakt verbinding met het mobiele netwerk via een simkaart. Dankzij overeenkomsten met diverse mobiele netwerkaanbieders, kan het alarmapparaat gebruikmaken van elk beschikbaar netwerk. Het apparaat schakelt automatisch over naar het netwerk met het sterkste signaal. Daarmee kunt u dus altijd alarm slaan en voelt u zich écht overal veilig.

Feitjes en cijfers

 • Wat is de slogan van Wuzzi Alert?

  Bij Wuzzi luidt de slogan: 'Altijd bij je'. Daarmee refereren ze natuurlijk naar hun alarmapparaatje, maar ook naar de contactpersonen die je altijd kunt bereiken met 1 druk op de knop.

 • Wanneer en door wie is Wuzzi Alert opgericht?

  Wuzzi Alert is in 2010 opgericht door Frank Haafs en Marc te Riele. Vanuit hun eigen ervaringen met persoonsalarmen, die vaak niet voldeden, ontwikkelden deze twee heren een nieuw persoonsalarm. Na veel marktonderzoek kwamen zij met Wuzzi Alert. Een alarmsysteem wat zowel binnenshuis als buitenshuis optimaal werkt.

 • Waar ligt hun hoofdkantoor?
  Wuzzi Alert is een echt Bredaas bedrijf wat zijn hoofdkantoor op de korte huifakkerstraat 6, 4815 PS te Breda heeft liggen.

Hoe werkt het precies?

Nadat u uw Wuzzi Alert persoonsalarm ontvangen heeft en wij deze voor u geactiveerd hebben, is deze direct operationeel. U heeft een sociaal of professioneel abbonnement gekozen. Bij een sociaal abbonement belt u, met één druk op de alarmknop, naar uw opgegeven contactpersonen. Neemt de eerste niet op? Dan schakelt deze automatisch over naar de tweede. U heeft een spreek-luister functie met het alarmapparaatje. De ontvanger van uw noodoproep ontvangt ook automatisch uw GPS locatie waarmee direct hulp gestuurd kan worden. Bij een professioneel abbonement krijgt u 24/7 telefonisch contact met onze alarmcentrale. Deze sturen bijvoorbeeld een ambulance of een andere hulpdienst, na het inschatten van uw situatie.

Hoe bestel ik een Wuzzi Alert?

U maakt allereerst de keuze welke Wuzzi u wilt. Gaat u voor eenvoud? Dan past een drukknop zoals de Pebbles of Navi bij u. Liever discreter en met meer functies? Dan gaat u voor een horloge zoals de Orion of de Indi. U bestelt deze via de Medicura Webshop. De activatiekosten zitten in de prijs inbegrepen. Vervolgens vult u ons activatieformulier in. Wij stellen uw Wuzzi product vervolgens in. Na maximaal 2 werkdagen ontvangt u een e-mail van ons: Uw Wuzzi Alert is klaar voor gebruik! Ondertussen heeft u uw Wuzzi al met de post ontvangen en heeft u deze opgeladen. Vanzelfsprekend kunt u Wuzzi Alert producten ook in een van onze Medicura zorgwinkels kopen. 

Veilige zone

Een veilige zone is een specifiek gebied waarbinnen u als drager van het Wuzzi Alert persoonsalarm onbezorgd kunt bewegen. Dit kunnen locaties zijn waar u regelmatig komt of graag tijd doorbrengt, zoals een park, speelplek, of uw favoriete routes voor sporten, wandelen of fietsen. Wanneer u deze veilige zone verlaat, ontvangt een van uw contactpersonen automatisch een melding met de locatie waar u het gebied heeft verlaten. In 'Mijn Wuzzi' is het mogelijk om meerdere van deze veilige zones in te stellen.

Vindt hier uw Medicura Zorgwinkel

 • 11 echte thuiszorgwinkels
 • Persoonlijk advies
 • Bekijk en probeer de producten uit
 • Een afspraak maken is niet nodig

Bezoek een winkel in de buurt