Rollz

Een merk van eigen bodem

Maak kennis met Rollz, een Nederlands merk dat bekend staat om zijn doordachte mobiliteitsoplossingen. Met een focus op functionaliteit en design biedt Rollz producten die het dagelijks leven makkelijker maken, voor mensen van alle leeftijden. Rollz is met name bekend geworden dankzij de Rollz Motion, een praktische en stijlvolle rollator-rolstoel combinatie. Met veel aandacht voor design en gebruiksgemak is Rollz een merk dat opvalt in de wereld van mobiliteitshulpmiddelen.

 • Rolstoel en rollator in één
 • Aanpasbaar aan uw behoeften
 • Vele uitbreidingen en maatwerkopties mogelijk
 • Bekroond design

Waarom kiezen voor Rollz?

We zetten het kort voor u op een rijtje:

 • Altijd 5 jaar fabrieksgarantie op het frame
 • Modulair ontwerp dat met u meegroeit
 • Licht te besturen en te duwen
 • Stijlvol en modern design
 • Biedt ondersteuning in verschillende situaties

Innovatieve mobiliteitsoplossingen

Sinds de lancering van hun revolutionaire rollator en rolstoel in één in 2010, zet Rollz zich voortdurend in voor het ontwikkelen van veelzijdige producten. Kenmerkend is dat hun producten zich kunnen aanpassen aan de behoeften van de gebruiker en de situatie. Trots op hun zorgvuldig ontworpen producten, stelt Rollz klanten in staat om met stijl en gemak op pad te gaan.

Feitjes en cijfers

 • Wat is de slogan van Topro?
  Hun slogan is Rollz "Takes you further". De producten brengen u letterlijk verder.
 • Wanneer en door wie is Topro opgericht?
  Rollz is in 2010 gestart onder leiding van Maarten Sluijter en Arjan Muis. Deze twee hebben eerder het kinderwagenmerk Bugaboo compleet nieuw op de kaart gezet. Daarna zijn ze aan de slag gegaan met Rollz.
 • Hoeveel medewerkers heeft Topro?
  Rollz telt momenteel ongeveer 25 medewerkers.
 • Waar ligt het hoofdkantoor?
  Het hoofdkantoor van Rollz ligt in ons eigen land, namelijk in Delft. Vanuit hier wordt de organisatie aangestuurd en kunt u terecht in hun prachtige showroom/winkel. De productie vindt echter plaats in Taiwan. Daar hebben ze een langdurige en sterke samenwerking met een familiebedrijf. Rollz distribueert vanuit hier hun producten wereldwijd naar onder andere Europa, Amerika, Japan en Nieuw-Zeeland. 

Altijd de juiste ondersteuning

De Rollz Motion werkt alsof u twee hulpmiddelen in één hebt, waardoor u niet hoeft te kiezen welke u meeneemt. Het is namelijk een rolstoel en rollator in één: lichtgewicht, stabiel, veilig en comfortabel. In een handomdraai transformeert u deze van rollator naar rolstoel en omgekeerd, zonder gedoe. Ontworpen voor een actief leven, zodat u zelfs met beperkte mobiliteit nog steeds kunt genieten van het leven onderweg. En het ziet er ook nog eens goed uit, met een modern en stijlvol design. Er is ook een Performance uitvoering van verkrijgbaar.

Prijzenpakker

Bij Rollz geloven ze dat een rollator een verlengstuk van uzelf moet zijn, net als een bril die u draagt. Daarom zijn de Rollz design rollators voorzien van een modern en elegant ontwerp. Het is dan ook geen verrassing dat de Rollz Motion is bekroond met prestigieuze designprijzen, waaronder de Red Dot Design Award en de iF Design Award. In 2020 heeft Rollz een nieuwe designprijs mogen ontvangen van het Global Health & Pharma Magazine, voor ‘Most Innovative Mobility Products Design Company’.

Rollz: Een merk dat met u meegroeit

De behoefte aan hulp en ondersteuning om mobiel te blijven kan in de loop der jaren veranderen. Daar speelt Rollz slim op in. Hun producten zijn ontworpen met de mogelijkheid om ze aan te passen of uit te breiden. Dit wordt mooi geïllustreerd in de tijdlijn hieronder. De Rollz Motion rollator-rolstoel combinatie dient als basis, waarop verschillende uitbreidingen en maatwerkopties kunnen worden toegepast. Dankzij een modulaire aanpak kan Rollz nieuwe ontwikkelingen integreren in bestaande producten, waardoor er minder afval ontstaat en u kosten bespaart. Dit betekent dat u niet telkens nieuwe producten hoeft aan te schaffen wanneer uw mobiliteitsbehoeften veranderen.

Volg Rollz op social media:

Vindt hier uw Medicura Zorgwinkel

 • 11 echte thuiszorgwinkels
 • Persoonlijk advies
 • Bekijk en probeer de producten uit
 • Een afspraak maken is niet nodig

Bezoek een winkel in de buurt