Ardo

Gepassioneerde toewijding voor borstvoeding

Maak kennis met Ardo Medical. Een écht familiebedrijf uit Zwitserland dat ernaar streeft om iedere moeder te ondersteunen in haar borstvoedingsreis. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde borstvoedingsproducten, bieden ze oplossingen die moeders helpen om met vertrouwen te voeden, waar dan ook ter wereld. Denk hierbij aan borstkolven, borstvoedingsaccessoires en verzorgingsproducten, die door Ardo ontworpen zijn met het oog op comfort, efficiëntie en hygiëne.

Waarom kiezen voor Ardo?

We zetten het kort voor u op een rijtje:

 • Een compleet nieuw ontworpen productlijn
 • Hoge hygiënestandaarden
 • Betrouwbare en bewezen Zwitserse kwaliteit
 • Uitgebreide expertise dankzij samenwerking met ziekenhuizen
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Huur een Ardo borstkolf bij Medicura

Feitjes en cijfers

 • Wat is de slogan van Ardo?
  "Happy mothers for happy babies." Zo luidt de slogan van Ardo. Hiermee willen ze aangeven dat je blij wordt als moeder, als het borstvoeding geven goed gaat met de Ardo producten. Maar nog belangrijker, dat de baby ook blij wordt!
 • Wanneer en door wie is Ardo opgericht?
  Ardo Medical is opgericht in 1995 door de hardwerkende en toegewijde familie Krähenbühl. Het bedrijf is nu in zijn tweede generatie bezig met loyale, langdurige partnerschappen in de branche. Ze wijden zich volledig aan de ontwikkeling, productie en distributie van haar producten over de hele wereld.
 • Hoeveel medewerkers heeft Ardo?

  Wereldwijd heeft Ardo ongeveer 100 werknemers. Samen met onafhankelijke vertegenwoordigers in meer dan 50 landen, verdeelt Ardo zijn producten van topkwaliteit over de hele wereld. 

 • Waar ligt het hoofdkantoor?
  Het hoofdkantoor van Ardo Medical ligt in de bergen van Zwitserland in het plaatsje Unterägeri. Om precies te zijn op  Gewerbestrasse 19, 6314 Unterägeri, Zwitserland. Naast dit hoofdkantoor heeft Ardo vijf dochterondernemingen in Duitsland, de Verenigde staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en China. De dochteronderneming in Nederland ligt in op de Kelvinbaan 40, Unit 1 t/m 4, 3439 MT te Nieuwegein.

Ontdek Ardo's blogs

Met veel handige tips over zwangerschap, bevalling en borstvoeding