Nu ook gratis hulpmiddelen thuisbezorgd in:
   • Groningen, Overijssel, Friesland én Drenthe
   • 26 weken gratis lenen
   • Klantbeoordeling 8,9
   • Voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis hulpmiddelen lenen  

In Noord-Nederland

Woont u in een van de Noordelijke provincies Groningen, Friesland, Overijssel of Drenthe? Ook dan bezorgen wij gratis hulpmiddelen thuis. Dus bent u woonachtig in, of woont u in de buurt van, bijvoorbeeld Groningen, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten en heeft u bijvoorbeeld tijdelijk een rolstoel nodig? Bestel deze dan kosteloos bij Medicura. Voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Een rolstoel lenen en de bezorging daarvan is bijvoorbeeld helemaal gratis. Wij regelen dit met uw zorgverzekeraar. Wel zo handig want dit scheelt u de nodige tijd en kosten. Bestel hier uw rolstoel en krijg deze thuisbezorgd door een van onze eigen vriendelijke chauffeurs. Naast de rolstoel kunt u nog een heleboel andere gratis hulpmiddelen lenen. 

Bestel hier uw hulpmiddel

Hulpmiddel huren

Het uitleen assortiment wordt door de zorgverzekeraars samengesteld. Sommige hulpmiddelen kunt u daarom helaas niet gratis lenen. Om een dure aanschaf te voorkomen, kunt u bij ons veel hulpmiddelen ook tijdelijk huren in plaats van zelf kopen. Denk aan een sta-op stoel, hometrainer, scootmobiel of borstkolf. Via onderstaande knop vindt u een overzicht van ons gehele huur assortiment. 

Assortiment huurproducten 


Hulpmiddel kopen

Soms is het ook handig om hulpmiddelen te kopen. Dit kunt u niet alleen in onze thuiszorgwinkels doen maar ook via onze overzichtelijke webshop. Als u de hulpmiddelen voor 17:00 uur besteld, zijn ze de volgende werkdag in huis. Hier vindt u bijvoorbeeld elleboogkrukken, bloeddrukmeter, persoonsalarmering, rollator of wandbeugel. Via onderstaande knop vindt u een overzicht van ons gehele koop assortiment. 

Assortiment koopproducten