Medicura zorgoutlet - korting tot 70%

Zorgoutlet in Roermond en Helmond

De Medicura Zorgoutlet in Roermond en Helmond zijn zorgoutlets voor tweedehands en nieuwe (zelf)zorgartikelen.

Tweedehands hulpmiddelen
Deze zorgartikelen komen uit ons verhuur en uitleen assortiment en zijn niet afkomstig van derden. Daarom heeft u de garantie dat de tweedehands producten zonder technische gebreken verkocht worden.

Nieuw zorgartikelen
Deze producten zijn afkomstig uit onze Zorgwinkels. Wegens vernieuwing van het assortiment zijn deze hulpmiddelen uit de schappen gehaald. Deze producten zijn dus nog in compleet nieuwstaat, maar worden onder een scherpe prijs verkocht!

Zorgoutlet voor u?

Heeft u graag een rolstoel, rollator, hoog-laag bed of juist een sta-op-stoel, maar zijn deze producten, nieuw, voor u veel te duur? Dan is de onze outlet wellicht de juiste oplossing voor u. De nieuwe en tweedehands producten staan bij ons te koop met hoge kortingen tot wel 70%.

Aangezien wij uw veiligheid hoog in het vaandel hebben verkopen wij alleen hulpmiddelen die hygiënisch en technisch verantwoord zijn.

Assortiment

In de outlet vindt u een groot assortiment nieuwe en tweedehands hulpmiddelen met hoge kortingen tot wel 70%! Wij streven naar een kwalitatief goed en groot aanbod in de Zorgoutlet, zodat u als klant keuze heeft uit meerdere en scherp geprijsde, maar ook vooral technisch en hygiënisch verantwoorde hulpmiddelen.

In de Medicura outlet kunt u onder meer terecht voor (lichtgewicht) rolstoelen, hoog-laag bedden, sta-op-stoelen, elleboogkrukken, rollators, scootmobielen, zorgmatrassen, hoofdkussens, weegschalen etc.

Het assortiment is wisselend en heeft iedere maand nieuwe voordelige hulpmiddelen in het assortiment. Wees er dus snel bij, want op is op!

Roermond

Adres
Middenhoven 18
6042 NX Roermond

Openingstijden
Maandag 9.00 – 17.00 uur
Dinsdag 9.00 – 17.00 uur
Woensdag 9.00 – 17.00 uur
Donderdag 9.00- 17.00 uur
Vrijdag 9.00- 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Helmond

Adres
Kanaaldijk N.O. 18
5701 SB Helmond

Openingstijden
Donderdag 10.00- 16.00 uur
Vrijdag 10.00- 16.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Let op: In de Zorgoutlet van Helmond kunt u geen bedden, scootmobielen of sta-op-stoelen verkrijgen.