Medicura Thuisadvies - Advies aan huis

Thuisadvies

Bent u niet in de gelegenheid om één van onze Zorgwinkels te bezoeken? Of heeft u graag dat een specialist  advies op maat geeft in uw thuissituatie? Dat kan! Onze persoonlijke adviseur komt  graag bij u thuis voor vrijblijvende demonstraties en deskundig advies, wanneer het u uitkomt!

Advies in uw situatie
U kunt in uw vertrouwde omgeving het zitgemak van een sta op stoel ervaren of een proefrit maken op diverse scootmobielen. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden zoekt u samen met uw persoonlijke adviseur naar de juiste oplossing. Wij garanderen onafhankelijk en persoonlijk advies!

medicura - advies aan huis - thuisadvies
medicura - advies aan huis - thuisadvies

Probeer een scootmobiel

Heeft u interesse in een scootmobiel maar weet u niet welk model? Of wilt u liever eerst een scootmobiel proberen in uw eigen omgeving? Dan is onze Thuisadvies service een ideale oplossing. Uw persoonlijke adviseur neemt al uw wensen en vragen door. Aan de hand hiervan kunt u diverse modellen proberen. Zo weet u zeker dat u de scootmobiel kiest, die het beste bij u past.

Medicura Zorgwinkel - scootmobiel thuis advies

De ervaring van…

mevrouw van Tilborg uit Someren
“Ik was op zoek naar een scootmobiel. Omdat ik beperkt mobiel ben, is het voor mij moeilijk om een winkel te bezoeken. Mijn zoektocht is dan ook begonnen op het internet. Door het grote aanbod zag ik als snel door de bomen het bos niet meer. Mijn dochter wees mij op de Thuisadvies service van Medicura. Ik heb direct contact opgenomen. Binnen een dag werd ik persoonlijk teruggebeld door de adviseur. Ze stelde me verschillende vragen, zodat ze wist welke wensen ik heb voor de scootmobiel. Binnen een week was ze bij mij thuis met 3 verschillende modellen. Ze gaf duidelijke uitleg over de scootmobielen. Vervolgens mocht ik met de scootmobielen een rondje gaan rijden. Dit was zeer prettig. Op deze manier voelde ik ook het rijcomfort tussen de verschillende scootmobielen. Ik heb uiteindelijk ook een scootmobiel gekocht dat volledig aansluit mijn wensen. Eindelijk kan ik weer zelfstandig boodschappen doen en op bezoek bij familie. Een pluspunt van deze service is de deskundigheid en vriendelijkheid van de adviseur en dat ze thuis komen. Dit maakt het voor mensen met een beperking een stuk makkelijker.”

De specialist aan het woord

“Ik ben Marleen. Ik kom u graag aan huis adviseren over al onze producten. Op een leuke manier gaan we samen op zoek naar de beste oplossing!”

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag advies op maat in uw thuissituatie, neem dan contact met ons op. Onze specialist is u graag van dienst!