roze balk Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen

Hulpmiddelen verhuur

Heeft u tijdelijk een zorg hulpmiddel nodig voor revalidatie of herstel van een operatie? Of komt u niet in aanmerking voor een uitleen hulpmiddel of is de maximale uitleenperiode verstreken? Bij Medicura heeft u de mogelijkheid om tijdelijk een medisch hulpmiddel te huren. Al onze verhuur hulpmiddelen zijn hygiënisch gereinigd en technisch gekeurd.

Hulpmiddelen op maat

Medicura biedt ook verhuur van zorg hulpmiddelen op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor speciale rollators zoals rollators met onderarmschalen, rollators met omgekeerde handvatten en wit gekleurde rollators voor slechtzienden.

Verhuur assortiment

Wij bieden een divers aanbod aan medische / zorg verhuur hulpmiddelen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor loophulpmiddelen zoals rollators en looprekken. Naast loophulpmiddelen verhuren wij ook hometrainers, scootmobielen, borstkolven, lichttherapielampen en sta op stoelen.

Hulpmiddel huren?

Indien u een hulpmiddel wilt huren kunt u contact opnemen met onze klantenservice of vraag uw gewenste hulpmiddel online aan.

Medicura - hometrainer

Bent u aan het herstellen van een operatie of wilt u in beweging blijven? Huur tijdelijk een hometrainer. De verhuur hometrainer heeft een eenvoudig te bedienen trainingscomputer.

Medicura - lichttherapie

In het najaar hebben veel mensen last van somberheid en futloosheid door een tekort aan daglicht. Een daglichtbad van slechts 30 minuten per dag zorgt ervoor dat men zich weer fit en energiek voelt.

Medicura - sta op stoel

Tijdelijk een sta op stoel nodig? Medicura biedt de mogelijkheid om tijdelijk een sta op stoel te huren. Een sta op stoel biedt hulp door uw beweging te volgen en te ondersteunen. Met één simpele druk op de knop brengt u de stoel omhoog of omlaag. De comfortabele sta op stoel zorgen dat uw lichaam de juiste zithouding aanneemt. De sta op stoel heeft verschillende instelmogelijkheden zodat u de verhuur sta op stoel naar uw persoonlijke wenen en maten in kunt stellen.

Medicura - zitwig

Hulpmiddel om doorzitten te voorkomen of te behandelen. Doordat er een stuk schuim uitgehaald kan worden, kan hiermee in bepaalde gevallen de druk op de anaalstreek worden opgeheven.

Medicura - borstkolf

Technisch geavanceerde, elektrische borstkolf voor langdurig en veelvuldig gebruik. De kolf imiteert het natuurlijk zuigritme van uw baby. Vaak geadviseerd door professionals.

Medicura - looprek

Indien u kampt met evenwichtsproblemen en een wandelstok, loopkruk of vierpoot onvoldoende steun biedt, kan een looprek uitkomst bieden.

Medicura - vierpoot

Indien u moeilijk ter been bent en een wandelstok onvoldoende stabiliteit biedt, kan een vierpoot (wandelstok met onder aan vier pootjes) uitkomst bieden.

Medicura - lichtgewicht rolstoel

Een lichtgewicht rolstoel is gemakkelijk wendbaar en  eenvoudig in elkaar te klappen. De lichtgewicht rolstoel is handig mee te nemen en biedt optimaal comfort.

Medicura - Rollator Speciaal

Een rollator is een perfect hulpmiddel om zelfstandig te blijven gaan en staan waar u wilt. In sommige gevallen voldoet een standaard rollator echter niet. Medicura verhuurt speciale rollators. U kunt hierbij denken aan eenzijdige geremde rollators, rollators met onderarmschalen, rollators voor slechtzienden en rollators met omgekeerde handvatten.

Medicura - rollator

Een rollator is een hulpmiddel bij het lopen en kan zowel binnen als buiten huis worden gebruikt. Op deze wijze wordt uw mobiliteit weer bevorderd. Ook kunt u er even op gaan zitten om uit te rusten.

Medicura - scootmobiel

Een scootmobiel nodig voor een dagje weg of voor tijdens de herstelperiode? Ervaar het gemak van een scootmobiel huren. U heeft de keuze uit verhuur opvouwbare en vaste scootmobielen.  Een scootmobiel huren bij ons is altijd inclusief WA-verzekering.