Gratis Kraamhulpmiddelen pakket

Medicura is al jaren specialist in de uitleen van medische hulpmiddelen. Dit betekent dat Medicura iedere verzekerde in Nederland kan voorzien van alle uitleenhulpmiddelen die door de zorgverzekeraar worden vergoed.
Onder al deze hulpmiddelen bevinden zich ook enkele hulpmiddelen die ideaal zijn voor uw kraamcliënten, waaronder een douchekruk, een rugsteun, een ondersteek en bedverhogers.

Inhoud van het kraampakket

Deze vier verschillende kraamhulpmiddelen bieden wij aan als een gecombineerd pakket. De inhoud van het pakket bestaat uit 8 bedverhogers, een rugsteun, een ondersteek en een douchekruk.

3 Nierbekkens
Naast de vier verschillende hulpmiddelen bevat het kraamhulpmiddelen pakket ook 3 nierbekkens.
Deze nierbekkens zijn wegwerpbaar en hoeven dus niet mee retour aan het einde van de uitleenperiode.

Extra grote absorberende onderlegger
De extra grote vocht absorberende onderlegger (hoeft net zoals de nierbekkens) niet mee retour aan het einde van de uitleenperiode.

Kraampakket aanvragen

Om de aanvraag van een kraamhulpmiddelen pakket zo eenvoudig mogelijk te maken voor u, is het mogelijk deze direct via onze uitleen website aan te vragen.

Telefonisch aanvragen

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid het kraamhulpmiddelen pakket telefonisch aan te vragen. Bel hiervoor het onderstaande nummer.

Gratis bezorgservice

Het is zowel voor u als uw cliënt mogelijk het pakket aan te vragen. Na de aanvraag krijgt uw cliënt de hulpmiddelen kosteloos en op een afgesproken tijd op het huisadres geleverd. Na de kraamperiode worden deze ook weer kosteloos opgehaald!