roze balk Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen roze balk Medicura Zorgwinkel - Webshop voor medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Webshop voor medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Webshop voor medische hulpmiddelen roze balk Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen - Rolstoel Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen - Tillift Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - toiletstoel Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen - Hoog-laag bed Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen roze balk Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen roze balk Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen

Maak kans op een sta-op-stoel

Brengt u tijdens het openingsweekend een bezoek aan de thuiszorgwinkel in Weert, dan maakt u kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een elektrische sta-op-stoel!

Middel 33@2x

Over Medicura

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen.

Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen die een zelfstandig en veilig leven van de eindgebruiker bevorderen.

Middel 24@2x

Gratis hulpmiddelen lenen

Bij Medicura kunt u terecht voor het gratis lenen van medische hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld is de volgende dag (ma t/m za) in huis.

Middel 50@2x

Kraamhulpmiddelen pakket

Op het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd is een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn dan praktisch om bij de hand te hebben. Deze hulpmiddelen kunt u gratis bij Medicura lenen. Vraag hiervoor het kraamhulpmiddelen pakket aan!

Middel 31@2x

Thuisadvies

Bent u niet in de gelegenheid om één van onze Zorgwinkels te bezoeken? Of heeft u graag advies op maat in uw thuissituatie? Dat kan! Onze specialist van de Thuisadvies service komt graag bij u thuis voor deskundig advies en demonstraties van scootmobielen, sta op stoelen en rolstoelen.

Middel 25@2x

Wat vragen we van u?

Heeft u een hulpmiddel geleend van Medicura en is er sprake- of een vermoeden van een Coronabesmetting? Dan vragen wij u om dit aan ons door te geven. Op die manier kunnen wij passende maatregelen nemen.

Middel 35@2x

Hulpmiddelen retourneren

Heeft u uw gebruikte uitleen hulpmiddel(en) niet meer nodig? Dan kunt u het kosteloos laten ophalen door een van onze chauffeurs.  Het is ook mogelijk deze af te geven bij een van onze Medicura Zorgwinkels of Medicura uitleenpunten. Om een retour afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

LET OP! In de Zorgwinkel in Eindhoven kunt u geen hulpmiddelen retourneren.

Middel 32@2x

Medicura nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang maandelijks het allerlaatste nieuws en unieke acties!