roze balk Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen roze balk Medicura Zorgwinkel - Webshop voor medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Webshop voor medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Webshop voor medische hulpmiddelen roze balk Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen - Rolstoel Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen - Tillift Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - toiletstoel Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen - Hoog-laag bed Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen Medicura - Kosteloos - Gratis lenen van medische hulpmiddelen roze balk Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen - logo Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen Medicura Zorgwinkel - Uw specialist in medische hulpmiddelen roze balk Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen Medicura - verhuur van medische hulpmiddelen

Verbouwingsuitverkoop in Weert | Tot wel 70% korting

Op zaterdag 15 januari sluit de thuiszorgwinkel in Roermond haar deuren. De thuiszorgwinkel wordt samen met de huidige zorgwinkel in Weert gecombineerd tot de grootste thuiszorgwinkel van Limburg. De Medicura Zorgwinkel in Weert wordt op dit moment vernieuwd en uitgebreid, zodat er voldoende ruimte is voor het zeer uitgebreide assortiment medische hulpmiddelen.

Om ruimte vrij te maken voor het nieuwe assortiment kunt u tot en met 29 januari 2022 in de Medicura Zorgwinkel Weert terecht voor scherp afgeprijsde zorghulpmiddelen!

Middel 2

Onze thuiszorgwinkels blijven open! Een afspraak maken is niet nodig

Alle Medicura thuiszorgwinkels blijven geopend volgens onze regulieren openingstijden! U hoeft voor onze thuiszorgwinkels geen afspraak te maken! Uiteraard houden we ons aan alle aanbevelingen van het RIVM.

Middel 24@2x

Gratis hulpmiddelen lenen

Bij Medicura kunt u terecht voor het gratis lenen van medische hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld is de volgende dag (ma t/m za) in huis.

Middel 52@2x

Voordeelprijzen

Medicura heeft iedere maand aantrekkelijke acties. Geniet ook deze maand van kortingen op echte kwaliteitsproducten.

Kom snel naar de Medicura Zorgwinkel bij u in de buurt en profiteer van deze voordeel prijzen.

Middel 33@2x

Over Medicura

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen.

Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen die een zelfstandig en veilig leven van de eindgebruiker bevorderen.

Middel 52@2x

Zorgoutlet uitverkoop!

Medicura Zorgoutlet blijft vernieuwen: kleine verbouwing, grote uitbreiding!
Profiteer daarom van hoge kortingen tot eind december.
In de Medicura Zorgoutlet kunt u onder meer terecht voor elleboogkrukken, rollators, rolstoelen, hoog laag bedden, sta op stoelen, matrassen, hoofdkussens, douchestoelen, scootmobielen en weegschalen.

Middel 50@2x

Kraamhulpmiddelen pakket

Op het einde van de zwangerschap, bij een thuisbevalling of tijdens de kraamtijd is een aantal producten nodig zoals bedverhogers en een ondersteek, maar ook een losse rugsteun en een douchekrukje zijn dan praktisch om bij de hand te hebben. Deze hulpmiddelen kunt u gratis bij Medicura lenen. Vraag hiervoor het kraamhulpmiddelen pakket aan!

Middel 31@2x

Thuisadvies

Bent u niet in de gelegenheid om één van onze Zorgwinkels te bezoeken? Of heeft u graag advies op maat in uw thuissituatie? Dat kan! Onze specialist van de Thuisadvies service komt graag bij u thuis voor deskundig advies en demonstraties van scootmobielen, sta op stoelen en rolstoelen.

Middel 25@2x

Wat vragen we van u?

Heeft u een hulpmiddel geleend van Medicura en is er sprake- of een vermoeden van een Coronabesmetting? Dan vragen wij u om dit aan ons door te geven. Op die manier kunnen wij passende maatregelen nemen.

Middel 35@2x

Hulpmiddelen retourneren

Heeft u uw gebruikte uitleen hulpmiddel(en) niet meer nodig? Dan kunt u het kosteloos laten ophalen door een van onze chauffeurs.  Het is ook mogelijk deze af te geven bij een van onze Medicura Zorgwinkels of Medicura uitleenpunten. Om een retour afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

LET OP! In de Zorgwinkel in Eindhoven kunt u geen hulpmiddelen retourneren.

Middel 32@2x

Medicura nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang maandelijks het allerlaatste nieuws en unieke acties!