Chauffeur/bezorger hulpmiddelen Rosmalen
6 januari 2022

Medewerker Technische Dienst

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Medewerker Technische Dienst  bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: 40 uur
Locatie:
Nederweert

Functie omschrijving

Als medewerker Technische Dienst zorg je voor het onderhoud, de keuring installatie en reparatie van hulpmiddelen die eigendom zijn van Medicura of Medicura klanten. De instructie en installatie van hulpmiddelen zal met name zijn bij intramurale klanten. Daarnaast verzorg je de installatie van personenalarmering en verwerk je de uitgevoerde werkzaamheden digitaal en beheer je het onderhoudsschema.

Daarnaast verricht je alle voorkomende reparatie en facilitaire werkzaamheden binnen Medicura en bied je ondersteuning aan het magazijn.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO- niveau 3 / 4 (WTB/ Mechatronica, maar de voorkeur gaat uit naar een opleiding in Elektronica/ Elektrotechniek)
  • Ervaring met elektrotechniek is een pré
  • Technisch inzicht en ervaring met NEN-normen/-keuringen
  • Rijbewijs B
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Klantvriendelijk en – gericht
  • Representatieve uitstraling
  • Je bent accuraat, ordelijk, betrouwbaar en je hebt een flexibele instelling

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via vacatures@medicura.nl of 088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl.