Een mooi nieuwtje op dierendag!
4 oktober 2021
Medicura Zorgwinkel Roermond en Weert gaan samen verder
6 januari 2022

Medicura wint de Weerterlandprijs 2021!

Op woensdag 3 november hebben wij de Weerterlandprijs 2021 in ontvangst mogen nemen! Tijdens een feestelijke finale-avond in het Munttheater in Weert zijn we tot winnaar uitgeroepen.

‘De Weerterlandprijs 2021 is een mooie waardering voor hetgeen waar we bij Medicura ons voor inzetten: mensen een fijn en zelfstandig thuis bieden door het uitlenen, verhuren of verkopen van medische hulpmiddelen. We hebben de prijs samen met al onze medewerkers gewonnen. Daar zijn we trots op!’, aldus directeur Dick van Aggel.

Bezoek jury

Op maandag 27 september heeft de jury van de Weerterlandprijs een bezoek gebracht aan ons hoofdkantoor van Medicura. Tijdens dit bezoek hebben we de jury vol trots laten zien waar Medicura voor staat en ze rondgeleid op de werkvloer.

Weerterlandprijs

De Weerterlandprijs 2021 is alweer de vierde editie. De prijs is een initiatief vanuit de Rotaryclub Weert Land van Horne. De prijs wordt uitgereikt aan een succesvolle, ondernemende bedrijven die Nederweert en Weert rijk zijn. Kijk voor meer informatie op www.weerterlandprijs.nl.