Teamleider Klantenservice
11 oktober 2021
Chauffeur/bezorger hulpmiddelen Rosmalen
6 januari 2022

Chauffeur/bezorger hulpmiddelen Nederweert

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als (oproep) Chauffeur/bezorger medische hulpmiddelen bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: 40
Locatie:
Nederweert

Functieomschrijving:

Als Chauffeur/bezorger medische hulpmiddelen ben jij het visitekaartje van Medicura: je bezorgt en haalt medische hulpmiddelen op bij particulieren aan huis en bij zorginstellingen. Je zorgt hierbij voor een correcte installatie en instructie van de artikelen aan de gebruikers. Bij het ophalen van de medische hulpmiddelen zorg je ervoor dat het artikel weer op de juiste manier uit elkaar wordt gehaald. Je weet op een empathische manier om te gaan met de situatie van klanten die medische hulpmiddelen nodig hebben. Je gebruikt continu je oplossend vermogen bij eventuele problemen en speelt in op de wensen van de klant door je flexibele instelling. Je bent een echte aanpakker: je zorgt ervoor dat je iedere keer weer op tijd bij de volgende klant aanwezig bent en de producten op de juiste manier aflevert en installeert. Je zorgt voor een nette werkomgeving, zowel in het magazijn als in het vervoersmiddel.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO niveau
  • Rijbewijs B
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goede communicatie en sociale vaardigheden
  • Representatief
  • Accuraat en ordelijk
  • Geen fysieke beperkingen
  • Commercieel denken en handelen

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via

088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl