Verkoopmedewerker Zorgwinkel Oss
11 oktober 2021

Klantadviseur Zakelijk (medische hulpmiddelen)

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid. Zo is in 2021 vol trots onze 11e thuiszorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Klantadviseur Zakelijk (Medische Hulpmiddelen) bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: minimaal 24 en maximaal 40 uur
Locatie:
Nederweert

Functieomschrijving:

Als Klantadviseur Zakelijk verwerk je de bestellingen van zorgorganisaties voor het huren en kopen van medische hulpmiddelen. Je ontvangt deze orders via de telefoon en per mail en je verzorgt de gehele administratieve afhandeling in het systeem. Je biedt ondersteuning aan de buitendienst voor het maken van afspraken en offertes en het opvolgen daarvan. Verder stel je rapportages op van de gehuurde hulpmiddelen van de zorgorganisaties. Omdat je de markt van medische hulpmiddelen kent, kun je makkelijk schakelen tussen de vraag van de klant en het aanbod van Medicura. De zorgorganisaties kunnen bij jou terecht voor al hun vragen over de medische hulpmiddelen en je zorgt voor de juiste oplossingen die aansluiten op de wensen van de klant.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO+/HBO niveau, bij voorkeur voor een commerciële opleiding
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Commercieel kunnen denken en handelen
  • Teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen werken
  • Goede kennis van zorgproducten is een pré
  • Initiatiefrijk en assertief
  • Prioriteiten kunnen stellen
  • Positieve instelling
  • Ambitieus
  • Ervaring met ERP-systemen is een pré


Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via

088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl