Teamleider Klantenservice
11 oktober 2021
Verkoopmedewerker Zorgwinkel Oss
11 oktober 2021

Klantadviseur Particulieren

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Klantadviseur Particulieren (Medische Hulpmiddelen) bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: tussen de 24 en 40 uur
Locatie:
Nederweert

Functieomschrijving:

Als Klantadviseur Particulieren (Medische Hulpmiddelen) adviseer en indiceer je de uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen voor particulieren, zoals bijv. rolstoelen, bedden, krukken en rollators. Dit gebeurt veelal per telefoon, maar ook per mail en chat. De uitleenorders worden door jou afgehandeld volgens de eisen van de zorgverzekeraars. Ook bel je en benader je zorgprofessionals voor bijvoorbeeld herindicaties. Tijdens het klantcontact streef je naar een optimale service en verkoop je andere hulpmiddelen en diensten ter bevordering van het zelfstandig en veilig leven van de klant. Verder ben je bezig met het behandelen en inplannen van reparaties en het onderhoud van de hulpmiddelen, het inschatten van spoedsituaties en het zorgdragen van de afhandeling hiervan. Je bewaakt de orders, werkt ze uit en volgt ze op. Al deze zaken verwerk jij op de juiste administratieve manier.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO+/HBO niveau, met de voorkeur op commercieel gebied en/of zorg
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en klantgericht
  • Commercieel kunnen denken en handelen
  • Teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen werken
  • Kennis van zorgproducten of affiniteit hiermee
  • Initiatiefrijk en assertief
  • Prioriteiten kunnen stellen
  • Betrokken, betrouwbaar en deskundig
  • Positieve instelling en stressbestendig

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via vacatures@medicura.nl of 088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl