Controleur Magazijn
4 oktober 2021
Teamleider Klantenservice
11 oktober 2021

Verkoopmedewerker Zorgwinkel Utrecht en Nieuwegein

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Verkoopmedewerker Zorgwinkel  bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: tussen de 21 en 32 uur
Locatie:
Utrecht en Nieuwegein

Functie omschrijving

Het zorgdragen voor een correcte uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen vanuit de Medicura zorgwinkel. Bij uitleen indiceer je en verwerk je het administratieve proces volgens de eisen van de zorgverzekeraars. Verder geef je een correcte instructie aan de klanten over de medische hulpmiddelen en wordt het eventueel op maat afgesteld. Wij verwachten van jou een goed voorraad- en assortimentsbeheer in de zorgwinkel en een correct kassabeheer in het ERP systeem. De Medische hulpmiddelen die binnen komen in de winkel, dienen uitgepakt te worden en indien nodig in elkaar gezet te worden. Daarnaast ben je bezig met een goede productpresentatie en een representatieve zorgwinkel.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO opleidingsniveau
  • Ervaring in de verkoop
  • Ervaring in de zorg/met hulpmiddelen is een voorkeur
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Up to date computervaardigheden
  • Representatieve uitstraling
  • Accuraat en ordelijk
  • Buiten de schoolvakanties de vakantiedagen opnemen is een grote pre.

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via vacatures@medicura.nl of 088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl