Voorraadbeheerder en voorraadbewaker
14 september 2021
Verkoopmedewerker Zorgwinkel Utrecht en Nieuwegein
6 oktober 2021

Controleur Magazijn

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Controleur Magazijn bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: 40
Locatie:
Nederweert

Functieomschrijving:

Als Controleur Magazijn maak je onderdeel uit van de afdeling Logistiek bij Medicura. Het betreft een controlerende en uitvoerende functie waarbij de hoofdtaken/-verantwoordelijkheden bestaan uit: het tellen van de inkomende en uitgaande goederen welke vergeleken dienen te worden met de orders en artikellijsten. Je waarborgt de kwaliteit en juistheid van de inkomende en uitgaande goederen door middel van een fysieke controle. Daarnaast signaleer en rapporteer je eventuele onvolledigheden en schades en je voert de bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. 

Hiernaast ben je bezig met andere magazijn werkzaamheden, zoals het binnen melden, nakijken en opslaan van alle inkomende goederen, het orderpicken en klaarzetten van medische hulpmiddelen en het laden en lossen van vrachtwagens. Ook ondersteun je bij de schoonmaak en controle van de uitleen- en verhuurartikelen. Daarnaast verplaats je goederen in het magazijn met behulp van de reach- en/of heftruck en je vindt het vanzelfsprekend dat je voor een nette en veilige werkomgeving zorgdraagt.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een reach- en heftruckcertificaat
  • Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke (controlerende) logistieke functie
  • Goede computervaardigheden
  • Kwaliteitsbewust
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen werken
  • Betrokken, betrouwbaar en deskundig
  • Positieve instelling en stressbestendig

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via 088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl