Ouderenbeurs Weert 2021
27 september 2021
Een mooi nieuwtje op dierendag!
4 oktober 2021

Challenge voor een toekomst zonder dementie

Vandaag start de ‘Vitaal Thuis 10-dagen Challenge’ van Stichting Land van Horne! Het Vitaal Thuis team zet zich met deze challenge in voor een toekomst zonder dementie. Dit doen ze door van 1 tot en met 10 oktober 2021 samen 1000 kilometer te lopen. Het doel is om een mooi geldbedrag op te halen voor Alzheimer Nederland. Medicura waardeert dit initiatief en steunt het dan ook van harte!

De behandelaren van Vitaal Thuis zetten zich dagelijks in om ouderen en mensen met een chronische aandoening zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Ze komen vaak bij mensen met dementie. Het team ervaart dan ook steeds opnieuw welke invloed dementie heeft op de persoon, maar ook op de hele omgeving. Ze hopen dat het opgehaalde bedrag gebruikt kan worden voor verder onderzoek naar dementie.

Wilt u de challenge ook steunen? Dit kan door een bedrag te sponsoren. U kunt een donatie doen op de actiepagina; https://bedrijven.inactievooralzheimer.nl/…/vitaalthuis….