Verkoopmedewerker Zorgwinkel – Flexibel
6 augustus 2021
Controleur Magazijn
4 oktober 2021

Voorraadbeheerder en voorraadbewaker

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Voorraadbeheerder bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: 40 uur
Locatie:
Nederweert

Functie omschrijving

Als Voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare en kloppende voorraadtelling en -administratie van de medische hulpmiddelen binnen Medicura. Je houdt je continu bezig met het beheer en de bewaking van de voorraadniveaus in alle magazijnen en winkels van Medicura en voert eventuele correcties uit. Knelpunten in de voorraadniveaus weet jij te signaleren en voorraadproblemen onderzoek en analyseer je. Als voorraadbeheerder ben je gefocust op continue verbeteringen en kostenbesparingen. Je biedt ondersteuning aan inkoop aangaande de voorraadbestellingen en je werkt nauw samen met de andere 2 voorraadbeheerders.

Wat verwachten wij van jou:

  • HBO-niveau in een logistieke richting
  • Ervaring met logistieke processen, met name stock control
  • Kennis van medische hulpmiddelen is een pré
  • Computervaardig
  • Nauwkeurig
  • Probleemoplossend denken en verbeteringsgericht
  • Overtuigingscapaciteiten
  • Hands-on mentaliteit
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via vacatures@medicura.nl of 088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl.