Chauffeur/bezorger hulpmiddelen Schinnen
22 juli 2021
Verkoopmedewerker Zorgwinkel – Flexibel
6 augustus 2021

Meewerkend Voorman Logistiek

Al sinds 2003 zijn wij een service organisatie die gespecialiseerd is in het uitlenen, verhuren en verkopen van medische hulpmiddelen. Deze dienstverleningen verzorgen wij voor zowel de B2B als B2C markt. Om deze diensten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren werken wij samen met verschillende organisaties. Denk hierbij aan thuiszorgorganisaties, huisartsenpraktijken, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

De afgelopen paar jaar zijn wij enorm gegroeid en in 2021 is inmiddels al de 11e zorgwinkel geopend. Gezien deze harde groei, hebben wij jouw hulp hard nodig!

Bij Medicura willen wij jouw werktijd natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken. Onder andere door ons gezellig en specialistisch team, prettige werksfeer en open communicatie. Spreekt dit je aan? Bekijk dan hieronder wat jij als Meewerkend Voorman Logistiek bij Medicura kunt betekenen.

Aantal uren: 40
Locatie:
Nederweert

Functieomschrijving:

Als Meewerkend Voorman Logistiek bij Medicura ben je verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van de logistieke processen en verzorg je de taakverdeling en opvolging van de dagelijkse procesdoorloop. 

Als Meewerkend Voorman Logistiek heb jij een meewerkende en signalerende functie in het magazijn, waarbij ook het dagelijks operationeel aansturen van de magazijnmedewerkers, chauffeurs en technische dienst hoort. Je vindt het continu verbeteren van logistieke processen een uitdaging en werkt hierin nauw samen met de Teamleider Logistiek. Ook verzorg je de coördinatie en planning van het onderhoud, de materialen en de vervoersmiddelen en de administratieve afhandeling van de werkzaamheden. In deze dynamische functie heb je zowel oog voor je collega’s in het magazijn als voor de processen in het magazijn.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO+ niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare meewerkend voorman functie in een logistieke omgeving
  • Reach- en heftruck certificaat
  • Goede communicatie en sociale vaardigheden
  • Verbeteringsgericht en probleemoplossend
  • Resultaat- en klantgericht
  • Initiatiefrijk en assertief

Wat bieden wij jou?

Door de dynamiek van ons bedrijf en de afwisseling in je functie, is geen dag hetzelfde. Medicura streeft er naar in al onze activiteiten maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Zo gaat bijvoorbeeld een deel van de winst naar goede doelen en sponsoring en hebben we respect voor het milieu middels hergebruik & recycling en energiebesparing.

We bieden je een uitdagende functie, een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en veel eigen verantwoordelijkheid!

Wil je graag solliciteren?

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je met ons contact opnemen via 088-007 11 00. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV naar vacatures@medicura.nl