Medicura zet voet aan grond in Noord-Nederland
31 maart 2021
Nieuw: Medicura Zorgwinkel in St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
9 april 2021

Medicura Intramuraal en Syndion gaan samenwerken!

Medicura Intramuraal heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Syndion, een organisatie gespecialiseerd in zorg voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren zet Syndion de medische hulpmiddelen van Medicura in.

Medische hulpmiddelen

Medicura Intramuraal helpt Syndion aan de juiste medische hulpmiddelen en biedt ondersteuning bij het optimaal inzetten van deze zorghulpmiddelen. Dit alles om te zorgen voor verlichting in de organisatie. Om zo de kwaliteit van de zorg te bewaken en de werkdruk en fysieke belasting van de zorgmedewerkers te verlagen.

Met het ruime aanbod van Medicura in medische hulpmiddelen voor uitleen, verhuur en verkoop, heeft Syndion keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Medicura adviseert graag over de (combinaties van) zorgproducten die het beste bij Syndion passen. De behoefte van de klant staat hierbij altijd centraal. Naast de verkoop of verhuur voert Medicura in samenwerking met MediReva ook keuring en onderhoud uit.

Alles onder één dak

Met Medicura Intramuraal heeft Syndion één centraal aanspreekpunt voor alle vragen over hulpmiddelen. Door alles onder één dak aan te bieden zorgt Medicura voor meer overzicht en efficiëntie tegen lagere kosten!

Hulpmiddelenhotel

Om ervoor te zorgen dat Syndion zich optimaal kan richten op de kerntaken, heeft Medicura het hulpmiddelenhotel opgericht. Dit is een service waarbij Medicura medische hulpmiddelen op locatie ophaalt, volledig reinigt, optimaal onderhoudt, geordend opslaat en weer bezorgt waar en wanneer ze maar nodig zijn.

Ondersteuning indicatie en training

Door de jaren heen heeft Medicura veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van hulpmiddelen. Medicura ondersteunt Syndion dan ook graag bij indicatie en training.

Wij zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet!