Verkoopmedewerker Zorgwinkels (Uden Oss en Den Bosch)
31 januari 2020
Verkoopmedewerker Zorgwinkel Helmond
13 februari 2020

Verkoopmedewerker Zorgwinkel Utrecht

Functieomschrijving

Verkoopmedewerker Zorgwinkel Utrecht

Parttime ( gemiddeld 21,5 uur)

Medicura is een service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Dit doet Medicura door het aanbieden van medische hulpmiddelen (medi) die een zelfstandig en veilig leven (cura) van de eindgebruiker bevorderen. Medicura werkt samen met thuiszorgorganisaties, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

Wat zijn uw verantwoordelijkheden?

Wij verwachten van u een goed voorraad- en assortimentsbeheer in de Zorgwinkel en een correct kassabeheer in het ERP systeem. U zorgt voor een goede productpresentatie en een representatieve zorgwinkel. Verder indiceert u bij uitleen en verwerkt de gegevens administratief volgens de eisen van de zorgverzekeraars.

Functie eisen

– MBO opleidingsniveau
– Verkoopervaring
– Computervaardig

Wat zoeken wij?

Ben jij Klantvriendelijk en iemand die proactief is om de winkel te blijven verbeteren. Daarnaast een representatieve uitstraling heeft en tevens goede communicatieve sociale vaardigheden bezit. Is zelfstandig werken geen enkel probleem en ben je flexibel. Schrijf dan een motivatiebrief en stuur deze tezamen met uw CV naar ons e-mailadres.

Een vereiste is dat u extra kunt werken tijdens vakanties of indien er een collega ziek wordt.

Interesse?

Graag ontvangen wij je reactie bestaande uit cv en sollicitatiebrief. Indien de sollicitatiebrief/motivatie niet aanwezig is, wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen!

Mail je cv en sollicitatiebrief naar vacatures@medicura.nl.