Medicura Zorgwinkel en Zorgoutlet in Roermond
1 mei 2018
Medicura zet voet aan grond in Noord-Nederland
31 maart 2021

Nieuw: Medicura Zorgwinkel Oss

MEDICURA OPENT THUISZORGWINKEL IN VOORMALIGE WELZORG WINKEL TE OSS

Sinds het besluit van Welzorg om haar volledige winkelactiviteit te beëindigen missen de inwoners van Oss een thuiszorgwinkel. Medicura heeft daarom besloten dit gat op te vullen middels het starten van een nieuwe winkel. De Medicura Zorgwinkel is gelegen in de voormalige Welzorg winkel in Plein Zwanenberg op Gezondheidslaan 1.

 De Medicura Zorgwinkel in Oss is een speciaalzaak in gezondheids- en zelfzorgartikelen. Hier kunt u onder andere terecht voor hoog-laag bedden, scootmobielen, sta-op stoelen, rollators, rolstoelen en nog veel meer om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

De medewerkers van de Zorgwinkel hebben jarenlange ervaring in de zorg en kunnen u uitstekend de weg wijzen in de vele zorgproducten.
Naast de verkoop van medische hulpmiddelen is het ook mogelijk om verpleegartikelen te huren of zelfs gratis te lenen. Medicura heeft hiervoor contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.