medicura decubitus - slider foto
NIEUW – Personenalarmering
8 november 2017
Medicura Zorgwinkel
Medicura vestigt zich in Oss, Uden en Boxmeer
18 april 2018

Medicura Academy – Geaccrediteerde Scholingen

Medicura Academy - Geaccrediteerde scholingen
TIL- EN TRANSFERHULPMIDDELEN!

TIL- EN TRANSFERHULPMIDDELEN!

PSYCHOSOCIALE ARBEIDSBELASTING

PSYCHOSOCIALE ARBEIDSBELASTING

STERK IN BEELDSCHERMWERK

STERK IN BEELDSCHERMWERK

GOED ZITTEN, DAAR BEGINT HET MEE!

GOED ZITTEN, DAAR BEGINT HET MEE!

Wij als Medicura richten ons al geruime tijd op zorgorganisaties die ontzorgt willen worden op het gebied van medische hulpmiddelen. Denk hierbij aan het geven van advies, uitvoeren van keuring en onderhoud en bieden van ondersteuning rondom de uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen.

Deze ontzorging willen wij graag uitbreiden naar het scholen en bijscholen van zorgprofessionals binnen jouw organisatie. Om dit mogelijk te maken hebben wij de Medicura Academy opgericht. Dit is een online platform dat scholingsinstituten en zorgprofessionals samenbrengt.

MEDICURA ACADEMY
De Academy biedt zorggerelateerde scholingen, waarmee je de geleerde vaardigheden direct en actief aan de eigen werkomgeving kunt koppelen. Tijdens de scholingen is veel ruimte voor praktische opdrachten die relevant zijn voor jouw werk. Zo leer je vandaag wat je morgen toepast en profiteert jouw werkomgeving direct van deze kennis.
Dankzij het onderlinge contact tussen de docenten en Medicura, hebben verschillende instituten de mogelijkheid om hun krachten te bundelen. Hierdoor krijgen zij middelen, kennis en expertise ter beschikking om hoogwaardige geaccrediteerde scholingen te ontwikkelen.
Mede door het brede aanbod van geaccrediteerde scholingen is het voor jou als zorgprofessional mogelijk om middels één platform al jouw kennis en kunde op peil te houden. Daarnaast zorgt Medicura Academy voor een perfect leerklimaat, door de beschikbaarheid van verschillende scholingsruimtes en medische hulpmiddelen.