medicura kraamhulpmiddelen pakket - nieuw
Gratis uitleenpakket voor kraamzorg
29 augustus 2017
Medicura Academy - Geaccrediteerde scholingen
Medicura Academy – Geaccrediteerde Scholingen
27 november 2017

NIEUW – Personenalarmering

medicura decubitus - slider foto

NIEUW – Personenalarmering

U wilt zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis wonen. Het kan zijn dat u hierbij ondersteuning nodig heeft. Enkele situaties zijn bijvoorbeeld plotseling duizelig worden of valgevaar. Dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn dat er hulp komt. Geen zorg! Dit kan Medicura garanderen middels Medicura Personenalarmering. Deze nieuwe technologie maakt zorg op afstand mogelijk!

Medicura Personenalarmering is een draadloos alarmsysteem waarmee u professionele hulp krijgt op het moment dat het nodig is. Met één druk op de knop maakt de hals- of polszender verbinding met een zorgcentrale die dag en nacht bemand is door deskundige medewerkers. Middels een directe spreek-luister verbinding staat u binnen enkele seconden in contact met één van deze hulpverleners. Deze schakelt één van opgegeven mantelzorgers in. Indien de situatie erom vraagt kan ook direct een ambulance worden gealarmeerd.

Om uw gevoel van veiligheid zo optimaal mogelijk te maken, heeft Medicura de personenalarmering opgedeeld in vier verschillende oplossingen:

1. Basispakket
Dit pakket bevat een draadloze zender en ontvanger die is verbonden met de zorgcentrale. Dit zijn alle benodigdheden om zorg op afstand mogelijk te maken.

2. Basispakket met valdetectie
In dit pakket is de zender uitgebreid met een valdetector. Deze zender detecteert wanneer u valt en maakt automatisch verbinding met de zorgcentrale.

3. Basispakket met brandveiligheid
Dit pakket bevat naast het basispakket twee brandmelders die in een directe verbinding staan met het alarmsysteem. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alarm wordt geslagen in het geval van brand.

4. Thuis en buiten pakket
Dit pakket bevat een GPS zender die in een directe verbinding staat met de zorgcentrale, zodat u ook buitenshuis veilig en zonder zorgen zelfstandig op pad kunt gaan.