medicura bestel web app icoon
Nieuw! Online lenen en huren
7 maart 2017

Ambassadeur van OXFAM Novib!

oxfam

“We steunen het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib, genaamd Ondernemers voor Ondernemers” zegt een trotse Dick van Aggel. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via het microfinancieringsprogramma een klein krediet. Met dit krediet krijgen ze de kans een eigen bedrijfje, en dus een zelfstandig bestaan, op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land!

Het bedrijvenambassadeurschap van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld.

“Naast het realiseren van onze eigen doelstellingen vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn, en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom zijn wij bedrijvenambassadeur geworden van Oxfam Novib: een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Zij gaan, net als wij, altijd uit van de kracht en de mogelijkheden van de mensen zélf”.